BewustzijnKinderwensZwangerschap

Zwanger worden, zijn en blijven!

In mijn praktijk begeleid ik niet alleen vrouwen met een kinderwens. Een positieve zwangerschapstest is het begin van een totaal nieuwe levensfase. Veel vrouwen zijn voorzichtig met het verspreiden van het goede nieuws. Ze durven het vaak niet te geloven. Wat als……?

Ik ontmoet veel vrouwen met een lang gekoesterde kinderwens. Bewustwording van beperkende gedachten en blokkades, helpen deze vrouwen om (weer) in hun eigen vrouwelijke kracht (lichaam) te geloven. Er ontstaat ruimte voor positieve energie en transformatie. Eenmaal zwanger komt de tweede fase: acceptatie van het zwanger zijn!

Een zwangerschap accepteren is niet vanzelfsprekend. Als je zwanger bent wil je het toch van de daken schreeuwen? Dit blijkt niet bij iedere aanstaande moeder het geval te zijn. Kersverse aanstaande moeders zijn vaak heel voorzichtig met het uitten van hun blijdschap. Met een kinderwens of zwangerschap gesprek kan ik je helpen om je onbewuste gevoelens helder te krijgen.

Het contact met je ongeboren kindje kan je geruststellen. Het kindje wil eigenlijk altijd blijven! Hij/zij heeft jou ( en papa) zelf uitgekozen. En toch respecteert het kindje welke (onbewuste) keus jij maakt. Het kan betekenen dat het de ‘tijd’ nog niet is, of dat er nog iets moet (mag) gebeuren. Vertrouwen is het ‘keywoord’. Vertrouwen in jouw lichaam, relatie, of woonsituatie. Jouw zielskindje wil graag geboren worden!

Tijdens een kinderwens en/of een zwangerschap gesprek gaan we bekijken wat er nodig is om zwanger te worden, zwanger te zijn en ook om zwanger te BLIJVEN!

Ik weet zeker dat in 2018 veel zielskindjes geboren willen worden. Zij staan op het punt om naar de aarde te ‘verhuizen’. Heb je een kinderwens, ben je zwanger en herken jij je in dit artikel neem dan gerust contact met mij op, of kijk op mijn website www.essential-awakening.nl,

Contact met je ongeboren kindje, een positieve, unieke pure ervaring op zielsniveau!