Zielsportret – gesprek

Zielsportret – gesprek

Ben jij ook bewust en ‘wakker’,en wil jij jouw levenspad eens onder de energetische loep nemen? Ben jij op zoek naar gelijkgestemden die resoneren in de Nieuwe Wereld, de hogere dimensies van Licht, Liefde en Vrede? Met de geboortehoroscoop als leidraad gaan we 1 uur de ‘diepte’ in! Samen maken wij contact met al jouw zielskwaliteiten en talenten die je geholpen hebben op het pad naar de top. Jouw top! Jij gaat ervaren dat je al (lang) boven bent. Geniet van het uitzicht, je hoeft niets meer te doen, alleen maar te Zijn! Puzzelstukjes vallen op hun plek, jij weet wie je bent, en wat je komt doen!

Heb je het gevoel dat je er bijna bent, en kan jij je vinger niet op de ….plek leggen, aarzel dan niet om mij tijdens de ‘sessie’ vragen te stellen. Alles is energie, laat het maar stromen! In de hogere dimensies zijn wij grenzeloos, ruimteloos en tijdloos. Mijn ‘gouden sleutel’ is vanzelfsprekendheid! Het denken stopt, mensen om je heen veranderen mee, er komt steeds meer ruimte voor plezier, genieten en bewonderen. De Nieuwe Wereld bestaat echt!

Het Zielportret – gesprek is een consult van 1 uur, een combinatie van astrologie, reading, healing en communicatie in de andere dimensies. Zowel online als live af te spreken. Kosten 75 euro. Het Zielsportret als document komt niet overeen met het zielsportret – gesprek. Het kan wel een mooie aanvulling betekenen.