Zielshoroscoop duiding

Zielshoroscoop duiding

Ze zeggen wel: “het staat in de sterren geschreven”, maar wat staat daarin geschreven? De eerste ademteug wordt ook wel het geboortemoment genoemd. Als (ex) kraamverzorgende stond ik paraat om het moment van geboorte te ‘klokken’. Dit tijdstip is niet alleen belangrijk voor de ouders of voor in het trouwboekje; in de geboortehoroscoop zien we het geboortemoment terug in de Ascendant. Het teken van de Ascendant (en element) onthult de manier van uiting naar de buitenwereld.

In de horoscoop van de Ziel krijgt dit astrologisch punt extra aandacht. Het symboliseert op spiritueel niveau de energie waarmee de ziel naar de aarde is gekomen. “Wie ben je, met welke boodschap ben je geboren, en wat is je ‘missie’ op aarde? ”

De Ascendant vormt de scheidingslijn tussen ongeboren en geboren zielskind. Astrologisch wordt het teken van geboorte op de Ascendant het ‘eerste (fysieke) huis’ genoemd. Aan de andere kant van dit punt zien we het ‘twaalfde (spirituele) huis’. De vraag is welke energie jij op aarde brengt.

De tekening van de Zielshoroscoop laat een totaalbeeld zien van jouw kwaliteiten, maar ook van verlangens, dromen en ambitie. Wat wil jij zelf? Zit je in een transformatieproces, wil je iets heel anders in je leven? Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden, de uitdagingen, of wil je onderzoeken ‘waar je staat?’

Wie ben jij ECHT, wat is jouw essentie? 2020, de wereld staat stil, maar wat wil jij? Wij zijn allemaal Zielskinderen met een missie, lichtwerkers, Bruggenbouwers, Vertalers van de onzichtbare werkelijkheid! Samen maken wij het verschil! De nieuwe Aarde bestaat ECHT!

Een wereld zonder strijd, angst, aanpassing of conditionering. Jij mag ZIJN wie jij wilt ZIJN. En het mooie is, het is ZICHTBAAR in jouw ZIELSHOROSCOOP!

Horoscoopduiding op zielsniveau.  1 uur consult met  zielsportret € 65,00. Live of via Skype

Wat heb ik van je nodig: geboortedatum,  tijd en plaats (land). Naam voor op de kaart. Adresgegevens voor factuur en verzending zielsportret. Klik hier voor Contact.