Ziels-Astrologie

Zielsportret

Leven vanuit jouw zielskwaliteiten brengt je (weer) in contact met jouw essentie en authentieke kracht. Met jouw Zielsportret ontvang je een compleet ‘pakket’ van jouw innerlijke kompas, gericht op bezieling in je leven en intense levensvreugde.

Ben jij er klaar om de verbinding (opnieuw) te maken met jouw ziel?
Het Zielsportret laat je zien:
– Wie jij werkelijk bent?
– Wat jouw essentie is en welke authentieke kracht jij hebt?
– Wat jouw wensen zijn?
– Wat jouw dromen zijn
– Wat jouw verlangens zijn?

lees meer…….

Caduceus in de horoscoop

In het astrologie boek; “de Caduceus Code” van Floor Geenen wordt de Caduceus beschreven als de basis- of zielsenergie (Kundalini) van de mens. Het is het midpunt tussen Zon en Maan in de horoscoop waarin de essentie ‘verborgen’ zit. De symboliek van de ‘Mercuriusstaf’ vinden we terug in diverse oude wijsheden en is een prachtige … Meer lezen over

Geboortehoroscoop met een boodschap

Dit originele (kraam) cadeau is 100% uniek. In begrijpelijke taal laat ik ouders kennismaken met de bijzondere kwaliteiten van hun pasgeboren baby. Op het moment dat een baby geboren wordt staan de zon, de maan en de planeten op een bepaalde plaats in de dierenriem. De geboortehoroscoop van je kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van de geboorte in je kindje aanwezig zijn.  Naast de astrologische beschrijving, stem ik mij ook af op de spirituele boodschap en een unieke geboortezegel. Lees meer……..

Jonas methode

Bij een kinderwens wordt er meestal direct gekeken naar de periode van de ovulatie. In de astrologie is het bekend dat de vrouw naast haar ovulatieperiode nog een ontvankelijke periode heeft. Een periode waarin de zon en de maan de zelfde hoek maken als bij het tijdstip van haar geboorte (maanfase). De maanfase komt elke maand terug en kan zowel binnen als buiten de ovulatieperiode vallen. Het blijkt dat deze periode soms ook op de eerste of laatste dag van de menstruatie valt.

De Tsjechische arts dr. Jonas heeft enkele decennia geleden uitgebreid onderzoek gedaan naar het fenomeen om de kans op zwangerschap te vergroten. Daarnaast deed hij vooral onderzoek naar de ritmes en invloeden van het heelal, die een rol spelen bij de conceptie van nieuw leven op aarde. Uit veel van zijn onderzoeken kwam de bijzondere rol van de Maan en het leven op aarde naar voren. De menstruatie cyclus van de vrouw werd met de omloop van de maan in verband gebracht. lees meer