Blog

Zichtbaarheid in 2020

Zichtbaarheid in 2020

Ze zeiden dat het nooit wat zou worden met mij. Dat de ‘Nieuwe Aarde’ niet bestaat! Dat kraamzorg misschien niet mijn roeping was, omdat ik in mijn leerlingentijd stond te trillen als een rietje, als een praktijkbegeleidster mij op mijn handen keek bij het verschonen van een baby. Ze geloofden niet, dat ik voorbij de ‘sluier’ contact kan maken met ongeboren kinderen en overleden mensen! Ik kreeg een stempel.

Ik heb ze nooit geloofd, alleen zij waren zo zeker van hun zaak, dat ik het ‘spel’ wel mee moest spelen. Dat ik mijn hoop op een betere tijd maar moest laten varen, want de wereld zat nu eenmaal anders in elkaar!

Totdat…….

Ik wist het, ik heb gelijk, de Nieuwe Aarde bestaat echt. Alles is veranderd in goud! In één week tijd, veranderde mijn leven voorgoed, van onzichtbaar naar zichtbaarheid. De wilskracht om NU zichtbaar te worden werpt zijn vruchten af.

Op maandagavond vlak voor een ‘Nieuwe Maan’-viering kwam ik lelijk ten val waarbij ik frontaal terecht kwam op mijn rechter jukbeen, mijn linkerarm een rare bocht maakte, ik mijn pols kneusde en behoorlijk in shock was. Ik ben gelukkig goed opgevangen door zorgzame vriendinnen en op dat moment maakte ik een KEUZE!

Ik wilde koste wat het kost de volgende dag voor de eerste keer model ‘zitten’ voor een portret- schildersgroep. Portret? Mijn gezicht was gehavend, mijn jukbeen gezwollen. De ‘zwaluwstaartjes’, moesten voorkomen dat ik toch gehecht moest worden. Ik moest aanwezig zijn de volgende dag!

Schilders-portretmodel, en dan die zaterdag er na, als bruid in mijn bruidsjurk van 37 jaar geleden poseren voor fotografen op de open dag in het stadhuis van Rijswijk. Het stadhuis wordt gerenoveerd.

Transformatie; die nacht ben ik alleen maar bezig geweest met heling. Het was niet mijn fysieke lichaam dat de meeste aandacht kreeg, nee, ik stopte resoluut met het voeden van al mijn beperkende overtuigingen en aangeleerde gedachtenpatronen! En het werkt!

Alles verandert in Goud, de Nieuwe Aarde bestaat echt. Ik ben wie ik ben, en niet wie ik geworden ben! Ik ben schildersmodel, fotomodel, ik ben een geboortebegeleidster van de Ziel, ik ben schrijfster van het boek Zielskinderen willen NU geboren worden. Fysiek gaat het uitstekend, elke ochtend als ik wakker ben vul ik mij met het kosmische Goud. In één nacht tijd verdwenen mijn zwellingen (met hulp van inwendige en uitwendige Arnica). Een klein rood littekentje, de foto’s op mijn telefoon, de verwrongen bril en de lieve berichtjes herinneren mij, een beetje onaardig, aan mijn ‘vorig leven’.

Zichtbaarder dan ooit, mijn bedrijfsnaam veranderd in Essential Awakening Institute. Ik ben gelukkig getrouwd, mijn kinderen zijn gesetteld, mijn ouders nog gezond en vitaal. Goodbye, oude wereld, hallo Nieuwe Aarde.

Ik wil een inspiratiebron zijn voor iedereen die wil Leven, en wie weer wil Zijn! Het is het Zielsverlangen dat geleefd wil worden. Zichtbaarheid in 2020, spreekt dit thema je aan, in januari 2020 start ik met de cursus Zichtbaarheid. Een halfjaarse cursus van 6 avonden ( bij genoeg animo ook overdag). Meer informatie volgt op mijn website www.essential-awakening.nl