Voorstellen

Voorstellen

Hallo, Ik ben Ingrid Jetten.
Mijn grote passie is om ouders met een kinderwens in contact te brengen met hun ongeboren kindje. Al vanaf mijn vierde praat ik met  wat ze zielskinderen noemen . Deze bijzondere en unieke gave is in mijn werk als kraamverzorgende maar al te vaak van pas gekomen!

Met heel veel plezier maak ik ouders bewust van het contact met hun ongeboren kindje nog voor de conceptie. Het zielskindje zoekt zijn/haar ouders uit en communiceert via dromen, visioenen, symbolieken, thema’s en soms kleine gebeurtenissen. De geur van een bloem, een muziekdoosje wat gaat spelen, een vogeltje in een boom, je kunt het zo gek niet bedenken.

Ik leer de ouders ook fysiek contact te maken zoals door heerlijke massage met warme olie en mooie muziek. Daarnaast is het voor de vader ook belangrijk om contact te hebben met zijn ongeboren kindje. Ook na verlies blijft het kindje altijd betrokken bij het gezin. Soms komt dit zieltje alsnog op aarde. Via de helderziende waarnemingen en het energetisch contact krijg ik vaak antwoorden op vragen die heel intens en waardevol zijn!

Communiceren met Zielskinderen is voor iedereen te leren. Een moeder voelt al heel vaak intuïtief dat ze zwanger is, een dochtertje krijgt en soms zelfs haar naam. Het is durven vertrouwen op wat je van binnen in je hart voelt

Vrouwen met een medische behandeling, single of in welke situatie dan ook met een kinderwens zijn welkom voor een intake gesprek met aanvullend consult. Het communiceren met je kindje kan dan een goede aanvulling zijn op deze intense ervaring.

Niet alleen kan ik iets voor ouders met een kinderwens betekenen.
Mensen met (chronische ) pijnklachten kunnen na een behandeling met de Essential Touch methode verzachting of zelfs aanmerkelijk minder pijn ervaren. De Essential Touch methode is een essentiële aanraking op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Het is een combinatie van reading, healing, massage en energetische licht frequenties. Daarnaast help ik mensen met het bewust worden van hun blokkade (ziekte, of afremming). Eenmaal inzicht in je persoonlijk proces helpt je met nieuwe stappen zetten of de juiste keuzes maken! Soms is er maar één touch nodig om verlichting te ervaren.