Van angst naar vertrouwen in 2022

Van angst naar vertrouwen!

Het was de gelukkigste tijd van mijn leven, samen met mijn familie op het strand van Scheveningen. Mijn oma en opa Alblas woonden net achter het duin van ‘Seinpost’. Allemaal mooie herinneringen, behalve in de nacht, dan droomde ik dat ik in het water stond, en een grote golf aan zag komen. Ik wist natuurlijk hoe mijn droom zou aflopen. Het was geen gewone grote golf, het was een tsunami!
 
De volgorde was altijd dezelfde. De golf was zo groot dat hij het Seinpostduin overspoelde, de Keizerstraat en ook het huis van mijn lievelingsoma. Deze nachtmerrie heeft mij heel wat jaren laten voelen hoe bang ik was om dood te gaan.
 
Tegelijkertijd was ik mij heel bewust van mijn transformatieproces van angst naar vertrouwen. De ‘golf’ werd steeds kleiner, totdat ik bewust was dat het mijn eigen oude gedachtepatronen waren die mij in de weg zaten. Mijn innerlijke stem werd steeds sterker, ik wilde alleen maar leuke dingen doen! En met succes, zie foto.
 
Kom maar op met die ‘GOLF’!
In dit kader schrijf ik nu Zielsportretten op basis van de geboortehoroscoop en de transit van 01-01-2022 en stem ik mij af op zielsniveau.
 
Als welkomstgeschenk van 2022 is jouw aandeel voor dit unieke portret slechts 35 euro.
Ga jij ook mee met de STROOM van 2022?