Transformatie Massage

Ik breng je naar de wereld waar jij helemaal jezelf kunt Zijn.

Vanuit mijn succesvolle ervaring in het transformatieproces is het mij gegeven om aandacht te geven aan je allerdiepste verlangen. In een stiltemassage (met of zonder olie) van één uur laat je alle gehechtheid aan angst, pijn en lijden los! Je lichaamscellen die slecht of beschadigd zijn brengen we wat ik noem terug in de ‘fabrieksinstellingen’ of beter gezegd: terug in je basis (stamcellen) stand van net na de innesteling. Op de plek waar jij helemaal jezelf bent (jouw essentie) vul jij al je cellen met zuiver licht.

In mijn ervaring zag ik elke vernieuwde lichaamscel als een geometrische vorm van goud en goddelijk licht. Mijn botten (ik had röntgen-ogen) werden omhuld met helder violet licht (Saint Germain). Dieper ontspannen dan bij een meditatie voelde ik mij HEEL! Dit is pure transformatie, rebirthing en Liefde!
Ik gun het jou ook, een moment van totale overgave in het Hier en Nu, moeiteloos, pijnloos, zonder verdriet, stress of energie. Helder, zuiver weten, gezond, blij en actief, het is een wereld vol kleuren en schoonheid. Deze wereld bestaat ECHT!

“Het lijkt wel of ik los kom van de ondergrond”, vertelde een cliënt mij. In mijn beleving gebeurt het ook echt, ik zie wat er energetisch gebeurt. In volle overgave is het totaal niet moeilijk oude gedachtenpatronen los te laten en met recht los te komen van de negatieve ballast die je gevangen houdt in een keurslijf van ik weet niet hoeveel jaren.

Ik denk dat iedereen zich hierin herkent en ja, ik kan dan ook voor iedereen iets betekenen. Er is echter wel één voorwaarde aan verbonden. Jij maakt de KEUZE! Jij alleen kiest of je er aan toe bent. De massage zal altijd positief ervaren worden, maar de intentie om deze ervaring om te zetten in een continue proces ligt bij JOU!

Voor een afspraak klik hier