Reacties

Beste Ingrid, Via deze weg wil ik je graag laten weten dat ik in verwachting ben! De bevruchting heeft zeer waarschijnlijk plaatsgevonden tijdens de kosmologische vruchtbaarheid’s datum! We zijn ontzettend blij! Hartelijke groet, anoniem.

Hoi Ingrid, via het boek zielskinderen inderdaad in 2010 bij jou gekomen. En na 1 of 2 consulten zwanger! Als je ons verhaal in het boek wil hebben, ik zet het graag op papier voor je!

Onze 2e kwam direct. Ik werd zwanger op de dag dat onze dochter haar bloemenkraal kreeg ( kanjerketting bij kinderen met kanker). Van heel veel ellende gingen we over in nieuw leven. En de 2 zussen zijn dolblij met elkaar ☺

Ik weet nog dat ik rond 10 juni 2010 voor de 2e keer bij je ben geweest en uitgerekend was in februari 2011. Super trots op wat je doet en heel, heel erg dankbaar!

Reacties:

Kinderwens september 2015 (indrukwekkende reactie)

Dag Ingrid, Heel erg bedankt voor het fijne en verhelderende gesprek van gisteren. Wij hebben het als heel erg positief ervaren en het heeft ons erg veel moed, vertrouwen en rust gegeven. Vanochtend voor de curettage hebben we nog een echo gehad, en wat blijkt, de baarmoeder was mooi leeg en schoon dus de operatie was niet meer nodig! Hartstikke opgelucht en fijn, maar ook niet heel erg verrassend na gisteren.

In elk geval heel erg bedankt, fantastisch hoe je mensen als ons zo helpt. We horen snel weer van elkaar.

Telefonisch kinderwens gesprek september 2015

Enige tijd geleden heb ik, op advies van een verloskundige vriendin, telefonisch contact met je gezocht. Ik zou nog contact met je opnemen voor een eerste consult. Inmiddels hebben we meer dan fantastisch nieuws gekregen. Ik ben 13,5 week zwanger. Vlak na mijn telefoontje aan jou had ik een positieve zwangerschapstest. Na veel onzekerheid kunnen we inmiddels zeggen dat het heel goed gaat. De baby doet het tot nu toe erg goed en ik voel me ook heerlijk.

Dat wilde ik je toch nog even laten weten. Mijn telefoontje aan jou heeft veel indruk op me gemaakt. En na wat je hebt gezegd, verbaasd het me niet dat we nu pas een tweede kindje verwachten. De timing is voor ons perfect!

Kinderwens augustus 2015

Ingrid  heeft ons beide geholpen alles meer los te laten en vooral te genieten van elkaar en deze bijzondere periode.

Daarnaast heeft het consult ons veel meer inzichten gebracht en mogen we nu met vertrouwen weten dat er een zieltje op ons wacht. Wij vonden het echt een super fijn en inspirerend gesprek. Zo mooi wat je allemaal vertelde! Het heeft ons beide meer rust gegeven. Dankbaar en blij zijn we!

Kinderwens mei 20151.           Waar was je naar op zoek voordat je besloot naar mijn praktijk te komen? Na 2 mislukte ICSI behandelingen kreeg ik het gevoel dat ik bij jou langs moest gaan samen met mijn vriend Matthijs. Ik wilde zelf graag bevestiging in de     dingen die ik zie/hoor en voel. Matthijs zocht hierin de bevestiging dat een zwangerschap mogelijk is zonder behandeling bij het ziekenhuis en zijn vraag was of er kinderen om ons heen zijn.

  1. Hoe heb je mij, Essential Awakening, gevonden? via Linkedin connectie.
  2. Heeft het een positief resultaat voor je opgeleverd en zo ja kan je dit antwoord in een paar korte zinnen toelichten? Wij zijn hierdoor gesterkt in ons zelfvertrouwen en hebben hierdoor onze positieve instelling teruggevonden.

Mooie bevalling

Wij hadden een droombevalling gevisualiseerd, uitgesproken, getekend en nog zoveel meer en uiteindelijk werd deze werkelijkheid. Mijn vriend en ik staan bewust in het leven en geloven in onze eigen kracht, ook in de oerkracht van een vrouw om te bevallen op natuurlijke wijze.

Wij zochten iemand die deze manier kon bevestigen en versterken. Zo kwamen wij via een vriendin bij Ingrid terecht. De cursus 'Bevallen zonder angst' is voor ons een goede manier geweest om nog dichterbij de kern te komen van wat wij wilden.

Ingrid begeleidde ons hierin en liet ons nog bewuster worden van onze kracht. Dit deed zij op een open en hartelijke manier, wat wij als prettig hebben ervaren. Een mooie manier van communiceren, voelen, visualiseren en contact maken met ons kindje. Heel verwarmend.

Wat Ingrid van ons kindje doorkreeg klopte en ook achteraf vielen alle puzzelstukjes in elkaar. Daardoor werd de bevalling ook een spirituele ervaring. Ik denk dat je het zelf moet ervaren om te voelen wat ik bedoel. Ook konden wij in de cursus zelf aangeven waar onze behoeftes lagen.

Het was een cursus op maat wat wij graag wilden.

Uiteindelijk is ons wondertje Jula Madelief geboren in het water, in een bevalbad met mijn vriend (mijn gorilla) achter mij. We konden ons droommeisje in onze wereld omarmen in alle liefde, thuis, zonder enige interventies.

Wij zijn dankbaar voor zo'n bevalling; het is zo bijzonder geweest. Bedankt Ingrid dat je ons nog meer vertrouwen hebt gegeven in hetgeen wat wij eigenlijk al wisten. Mede door jouw kennis/ cursus heeft het universum onze droombevalling werkelijkheid laten worden.

Kinderwens mei 2015

  1. Waar was je naar op zoek voordat je besloot naar mijn praktijk te komen?

We waren al een tijdje bezig met een kinderwens en het leek allemaal niet zo vanzelf te gaan. We vonden het fijn om niet alleen vanuit een medisch perspectief naar onze wens te kijken en waren van overtuigd dat hoe wij in onze ´energie´ zitten, ook een rol speelt. Ik voelde me in die periode heel kwetsbaar en de manier waarop je informatie gaf op je site en reageerde op mijn mail, ´voelde´ goed.

  1. Hoe heb je mij, Essential Awakening, gevonden?

Via internet, ben gaan googelen op ´kinderwens´ en zo kwam ik op jouw site

  1. Heeft het een positief resultaat voor je opgeleverd en zo ja kan je dit antwoord in een paar korte zinnen toelichten?

We zijn twee keer bij je geweest. Beide keren gaf je ons inzichten en concrete tips die we ter harte hebben genomen. De communicatie tijdens het consult was open, direct, met humor. Het was fijn dat er alle ruimte was voor emoties die bij mij opborrelden. Ook was het fijn om een tweede keer op consult te mogen komen; hoe is het de afgelopen tijd gegaan, waar staan we nu, en met welke inzichten mogen we verder? Het gaf mij opnieuw moed, moed om door te gaan en onze wens niet op te geven of nu al de stap naar het medische circuit te zetten.

En ja, het resultaat is positief: ik ben zwanger

Kinderwens augustus 2013

Ingrid is een ontzettend lieve, warme dame. Tijdens een kinderwens consult heeft zij veel dingen benoemd die erg herkenbaar waren. Ook de begeleiding tijdens de zwangerschap hebben wij als open en betrokken ervaren. Ingrid weet tot de juiste kern te komen en geeft informatie die op dat moment van belang is. Zij is invoelend en benadrukt het gevoel dat alle wijsheid en kracht in jezelf zit.

HypnoBirthing maart 2013

Ik raad Ingrid vaak aan bij vriendinnen met  een kinderwens of voor een zwangerschapscursus en ben erg blij dat we deze cursus bij haar hebben gedaan

Zwangerschap’s begeleiding maart 2013

Ik weet niet wat je gedaan  hebt... maar ik voel me geweldig! Zit vandaag op mijn roze wolk, eindelijk!

Kinderwens januari 2013

Ruim 1,5 jaar geleden ben ik voor het eerst bij Ingrid geweest. Mijn man en ik hebben nog een kinderwens en ik was haar website op internet tegengekomen en deze sprak mij aan. Er is nog geen kindje geboren bij ons, maar met 2 kindjes is er wel contact! Ingrid is iemand bij wie je je verhaal kwijt kunt en die je adviseert, maar ook het gevoel geeft dat je het zelf kunt! Ze helpt je te leren begrijpen dat het niet ‘zomaar’ is als het langer duurt voordat er een kindje geboren wordt. Er valt een hoop te leren en Ingrid is een prettige coach daarbij. Genieten van het leven is belangrijk en dit draagt zij uit!

Cranio sacraal september 2012

De keren dat ik in aanraking ben geweest met jouw praktijk was voor een cranio sacraal massage.Die hebben me veel goed gedaan en inzichten verschaft. Wat betreft zwangerschap:

Altijd al geef ik jouw naam door aan die betreffende oma’s of anderen die ik op mijn honden rondje of anderszins tegenkom en mij vertellen over zaken waarvan ik denk “hé dat is iets voor Ingrid”

Kinderwens augustus 2012

Ingrid heeft contact kunnen maken met ons ongeboren kindje en ons tevens wat inzichten kunnen geven om de kans op een nieuwe zwangerschap te vergroten. En met succes! Twee maanden na ons eerste gesprek was ik opnieuw zwanger! En dit keer is het goed gegaan en is afgelopen juli onze prachtige zoon Quinn Robert geboren.

HypnoBirthing mei 2012

Tijdens mijn zwangerschap wilde ik graag een cursus HypnoBirthing doen. Ik ben toen gaan googelen en kwam bij Ingrid terecht. Het kennismakingsgesprek hebben mijn vriend en ik als zeer prettig ervaren.

Ingrid is een vrolijke, gezellige, sociale vrouw bij wie je helemaal het gevoel krijgt jezelf te kunnen zijn.

De cursus was voor een control freak als mij heel goed. Het leerde me loslaten, maar ook vertrouwen in mijn eigen lichaam hebben en ontspannen d.m.v. ademhalingsoefeningen en visualisaties.

Het gaf me echt het gevoel: "Ik kan dit! Samen met mijn kindje en met mijn partner. Wij doen dit echt met z'n drieën." Heel fijn en bijzonder.

De bevalling was uiteindelijk (zoals elke bevalling waarschijnlijk) best wel pijnlijk en ik had het gevoel helemaal niet zo 'hypnobirthing' te werk te zijn gegaan, maar mijn verloskundige en kraamzorg die erbij aanwezig waren vonden dat ik ontzettend rustig en sereen was. En mijn man was super trots op mij en op ons, hoe wij het met z'n drietjes hadden gedaan.

Ingrid had al gevoeld tijdens het kennismakingsgesprek dat we een jongetje zouden krijgen. En ze had gelijk. Jelle is geboren op 7-7-2012.

Ik raad haar vaak aan bij vriendinnen met kinderwens of voor een zwangerschapscursus en ben erg blij dat we deze cursus bij haar hebben gedaan.

Essentie Astrologie Consult

Reacties:

Mijn essentie astrologie consult bij Ingrid Jetten was voor mij heel bevestigend en herkenbaar. Het gaf mijn beperkende gedachten weer op bepaalde gebieden. Verder heeft het mij vertrouwen gegeven door te gaan waar ik mee bezig ben.Het heeft ook wel mijn interesse in astrologie aangewakkerd.

04-09-2015

Het consult bij Ingrid bracht mij helderheid over een aantal opdringende kwesties in mijn leven. Hierdoor ervaar ik veel minder onrust dan ooit. Ik kan nu makkelijker accepteren dat bepaalde eigenschappen gewoon bij mij horen.

Daarnaast voel ik me uitgedaagd doordat Ingrid een aantal kwaliteiten benoemde die ik zelf nog niet zag / durfde te erkennen. Ik ben dankbaar voor de inzichten die Ingrid mij gaf.

Zaterdag 12 september jl. heb ik een astrologisch consult gehad bij Ingrid Jetten.

Aan de hand van je geboortedatum, jaar en tijd gaat Ingrid je als het ware analyseren en dat is heel verhelderend.

Je krijgt meer inzicht in jezelf, je karakter, de ontwikkeling van je persoonlijkheid en je levensomstandigheden.

Ik had al ervaring met astrologie dus ik wist hoe het in zijn werk gaat.

Op mijn verzoek hebben we het voornamelijk gehad over de solaar en de zwarte maan.

Hoe mijn geboortehoroscoop eruit zag, wist ik al van een eerder consult bij een astrologe.

Ik vind dat Ingrid op een duidelijke manier je horoscoop kan duiden waardoor veel dingen helder worden en waardoor je er beter mee om leert gaan.

Ingrid is heel enthousiast. Je ziet heel duidelijk dat ze het beroep met passie uitoefent.

Bedankt Ingrid voor de mooie inzichten die je me mee hebt gegeven zaterdag.

Wat een ervaring om je horoscoop en essentie te mogen ontvangen. Stukken vallen op zijn plek. Zo mooi om bevestigd te krijgen wat mijn sterke kanten zijn, zodat ik ze nog meer mag laten stralen!"

Zelf had ik het gevoel dat we op een diep zielsniveau contact hadden. Wat je zei klopte en ik vond het mooi dat jij mij wees op de keuzemogelijkheden die ik heb. Respect voor de wijze waarop je feilloos de vinger op de zere plek legde: Durf je uit te spreken!