Zwangerschap coaching

Zwangerschap Coaching

"Ik ben zwanger!" Zeker weten of een zwangerschapstest?

"Ingrid ik ben overtijd", met enige regelmaat ontvang ik berichtjes van moeders die ik in mijn praktijk heb mogen begroeten. Het zijn stuk voor stuk lieve vrouwen die ik (niemand uitgezonderd) gun om zwanger te worden. Ik begrijp dan ook heel goed dat ze niet kunnen wachten om een test te gaan doen. Vrouwen in het medische circuit krijgen een datum wanneer ze mogen testen. Degene die via de natuurlijke weg zwanger worden hebben de test soms al maanden in huis. Helaas komt het vrij veel voor dat ik een week daarna alsnog een verdrietige mededeling krijg dat de menstruatie heeft doorgezet.

31 jaar geleden overkwam mij hetzelfde. Ik kwam automatisch bij de huisarts terecht die een zwangerschapstest deed. "Helaas u bent NIET zwanger!" zei hij. Ik kon het niet geloven, voelde mij zo zwanger als wat! Toen na een paar dagen een lichte menstruatie mijn hoop definitief omver blies antwoordde mijn arts: "ach mevrouwtje dat is heel normaal hoor, niet iedere vrouw wordt snel zwanger." Ik vroeg of ik misschien moest gaan liggen, waarbij hij mij spottend mededeelde dat ik dat zelf maar moest weten.

Negen maanden later is Niels geboren!

De kinderen van NU ( in de volksmond 'Nieuwetijdskinderen') zijn 100% afgestemd op hun moeder en vader. Deze kinderen zijn zeer hoog gevoelig en sensitief en voelen zich verbonden met alles en iedereen. Hun boodschap luidt:

'Wij hebben ouders nodig waarbij wij onvoorwaardelijk Welkom zijn'.

Zonder een oordeel te hebben over het gebruik van een zwangerschapstest weet ik dat loslaten, overgave en positieve gedachtekracht van binnenuit veel effectiever 'werkt'.

Zwanger worden is vooral leuk, het contact met je ongeboren kindje kan je helpen met dat wat misschien nog belemmert. De intentie van ouders om volmondig 'ja' te zeggen maakt dat ze onvoorwaardelijk in hun kinderen geloven! Deze verbinding is Goud waard!

Zwangerschap van Hart tot Hart