Met open ogen slapen

“Mama, ik slaap met mijn ogen open!”

Zo klein als ik was, ik wist het zeker, ik slaap met mijn ogen open! Mijn moeder kon dan wat laconiek reageren met: “Nee hoor lieverd, als ik ‘s avonds bij je kom kijken lig je altijd heerlijk te slapen met je oogjes dicht”. Volgens mijn oma uit Scheveningen had ik een rijke fantasie, en was het onmogelijk dat ik met onzichtbare vriendjes speelde. Ik voelde mij dan zo onbegrepen, haalde mijn schouders op en speelde rustig verder. Nu jaren later (ik ben net 61 jaar geworden) vallen alle puzzelstukjes op zijn plek. In wezen ben ik een Nieuwetijdskind, een hoog-gevoelig en sensitief Zielskind. Ik voel mij verbonden met ‘alles en iedereen’,  op aarde maar ook in de onzichtbare dimensies.

Ik was nog heel jong, toen ik begon te praten over de nieuwe wereld. ” Ik weet zeker dat er een wereld bestaat zonder oorlog, ruzie of chaos, een wereld waar alle mensen samen in harmonie leven, en waar iedereen gezond en vrolijk is”!  Wat ze geantwoord hebben weet ik niet meer, maar het was iet in de trant van: “Ingrid, droom maar lekker verder”! Ik heb er nooit aan getwijfeld dat deze wereld echt bestaat!

Als ik NU naar mijn foto kijk wordt ik blij, heel blij! Ik weet dat ik toen al wist wat ik NU weet! Ik leef NU in de wereld van vrijheid, bewustzijn, liefde, plezier en gezondheid. Ik ben dat meisje met die bewuste blik in haar ogen, ik ben dat meisje dat ECHT met haar ogen OPEN slaapt. Ik ben overdag net zo bewust als in de nacht. Wat een feest! En jij, slaap jij ook met je ogen open, of heb je (nog) behoefte aan wat fysieke, emotionele of spirituele ondersteuning? Weet dat je altijd van harte welkom bent in mijn praktijk Essential Awakening.