Kinderwens coaching

Kinderwens coaching

Wil je graag zwanger worden en kan je bijna niet wachten? Deze unieke methode  kent al heel veel succes stories. Een mooie combinatie van coaching, counseling, astrologische vruchtbaarheidsberekening en mediamieke gave. Veel sites op Internet spreken over verminderd vruchtbaar als een paar serieus zwanger probeert te worden en dit na een jaar nog niet gelukt is. Oorzaken die genoemd worden zijn onder andere  te weinig goedgevormde of trage zaadcellen of afwijkingen aan de eileiders of de kwaliteit van het baarmoederslijmvlies. Endometriose of een cyclusstoornis bij de vrouw en/of   vervroegd in de overgang.

In tegenstelling tot veel andere behandelmethoden richt ik mij op de onderbewuste oorzaak van het uitblijven van een zwangerschap. Bewustwording kan inzicht geven in je onbewuste belemmeringen. De methode kan zowel een alternatief als een goede ondersteuning zijn voor de reguliere behandelingen  zoals IUI, IVF en de ICSI.

Kinderwens Massage

Niet elke vrouw is direct zwanger na een gepassioneerd samenzijn! Soms kan het (veel te ) lang duren en zoek je in allerlei richtingen om uit te zoeken WAAROM! In het medisch circuit kan je terecht voor allerlei deskundige hulp en adviezen en bij een therapeut ga je op zoek of de waarom vraag te maken heeft met iets wat je blokkeert of afremt. We noemen dat bewustzijn. Zodra je je bewust bent van wat jij nodig hebt kan je vervolgstappen ondernemen! Soms heeft het te maken met fysieke processen, of kleine huisvesting, relatie of werkomgeving. Al met al komt het er op neer dat je op zoek gaat naar de dingen die je ‘happy’ maken!

WAT HEB JIJ NODIG?

Een kinderwens massage kan een aanvulling zijn tijdens het ontdekken van jouw behoefte. Door fysieke aanraking, ontspan je en geef jij je over aan rust, stilte en aanraking! Ontspannen, loslaten geven ruimte. Als je meer ruimte hebt kan er weer van alles gebeuren. Ook een zwangerschap! Kinderwens massage wordt gegeven met warme oliën, mooie muziek en energetische licht frequenties. Ook bij deze massage maak ik gebruik van de Essential Magical Touch!