Geboortehoroscoop met boodschap

Geboortehoroscoop met boodschap, inclusief verzending €35,00

Dit originele (kraam) cadeau is 100% uniek. In begrijpelijke taal laat ik ouders kennismaken met de bijzondere kwaliteiten van hun pasgeboren baby. Op het moment dat een baby geboren wordt staan de zon, de maan en de planeten op een bepaalde plaats in de dierenriem. De geboortehoroscoop van je kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van de geboorte in je kindje aanwezig zijn.  Naast de astrologische beschrijving, stem ik mij ook af op de spirituele boodschap en een unieke geboortezegel. De geboortezegel laat ouders kennismaken met de energetische zielenfamilie van hun kindje . Een zichtbaar 'teken' van hun THUIS. Baby's die 's nachts niet slapen slapen soms beter wanneer zij hun 'thuisenergie' herkennen!

Sam, jij bent een echte bruggenbouwer, een verbinder tussen de onzichtbare en de zichtbare wereld. Jouw visie is dat wij allemaal met elkaar zijn verbonden!

Sam is geboren op 9 januari 2018 . Ik voel direct onze verbinding op zielsniveau. Wij zijn beide Steenbokken. Ambitieus, gedreven willen wij iets betekenen voor de maatschappij. Dat schept een band! Voor de kenners van astrologie:  Sam heeft 5 tekens in Steenbok, Cheiron - Neptunus poort in Vissen en Maan in 12 (bijna op de Ascendant) oppositie Uranus in Ram, en last but not least de Noordknoop Leeuw in 10. Nieuwsgierig geworden of op zoek naar een uniek geboortecadeau? Tot eind januari zijn de verzendkosten voor rekening van Essential Awakening.

Tot slot, de reactie van de moeder spreekt voor zich:

"En ooooh wat een liefdevol geschenk is het!!! Zo bijzonder. Zo vol liefde. En heerlijk om onze lieverd zijn spirituele boodschap ook zo te mogen lezen."

Ik streef erna uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.

Wat heb ik van je nodig/

Volledige voornaam

Geboortedatum

Geboorte plaats

Geboorte tijd

Jongen/meisje

adresgegevens voor factuur en verzenden

Horoscoop bestellen

Contact Formulier