Essential Awakening Institute

Essential Awakening Institute

“Hier heb je eeuwen op gewacht” zei Michael de Baker op het Najaars Astrologisch Congres in Oldenzaal. De hemel ging open, de tijd en vormen verdwenen. Gedragen door het Witte Licht . Geen verwachtingspatronen, bewijsdrang of angst voor falen. Onafhankelijk, vrij en in totale eenheid met mijzelf. Dit is mijn essentie, mijn kern, het is voelen van de vorm zonder oordeel. Een stroom van woordenloze liefde brengt mij in contact met mijn diepste zelf.

Mijn zielsbestemming is helder, ik wil dit intense gevoel vastleggen in woorden. In mijn geboortehoroscoop staat Pluto samen met de Noordknoop (zielsbestemming) in het aardeteken Maagd. Intens Voelen in Vorm, dat is mijn levensvisie en missie. In contact en een open verbinding met ‘boven’, de Bron of God. Het boek: ‘Zielskinderen willen NU geboren worden’, gaat niet alleen over vrouwen met een kinderwens! De transformerende energie van Pluto zit diep verborgen (daar is Pluto een ster in) in ieder mens. Deze (nieuwe) tijd laat ons zien dat we allemaal een keuze hebben. Iedereen heeft recht op zijn/haar eigen Waarheid. Dat is OOK vrijheid.

Zestig geboortekaartjes van Zielskinderen geboren tussen 2008 en heden vormen een energetische ‘mal’ met de Pluto in de Steenbokenergie. Hierdoor kunnen ongeboren Zielskinderen zonder moeite geboren worden bij hun bewuste ouders. Ik ben nieuwsgierig naar die energie. Pluto is ook een beetje spannend, hij richt zich vooral op het on(der) bewuste, de verborgen geheimen. Pluto ‘werkt’ transformerend. Leuk om te weten: Pluto transit staat vandaag exact op mijn Zon in Steenbok!

Essential Awakening richt zich op iedereen die bewust wil worden van zijn/haar eigen essentie in de breedste zin van het woord! Energetisch coaching, astrologie en massage zijn pure technieken op zielsniveau. Ontmoeting met je Ziel is de essentie! Voor meer informatie: www.essential-awakening.nl. Voor alle duidelijkheid: de site richt zich (nog) wel op kinderwens, zwangerschap en geboorte maar zal binnenkort zeker aangepast worden.