Ervaringen

Mooie ervaring

 

Het verhaal in het kort….

Het was april 2011, een paar dagen voor mijn verjaardag, dat ik een positieve test in mijn handen hield. Ontzettend blij waren we, maar ook wel verrast dat het nu dan echt zo ver was…. Het geluk was echter van korte duur, begin mei begonnen de bloedingen en half mei is het vruchtje los gekomen. Ontzettend verdrietig waren we. We konden het niet geloven. We hebben het vruchtje bewaard en op een mooie plek in het bos begraven.

De weken en maanden gingen voorbij en de wens naar een kindje werd steeds groter. We hadden er even aan mogen ‘ruiken’ en het was duidelijk dat we dit beide heel graag wilden.

In augustus gingen we 10 dagen naar Frankrijk. Een vriendin van mij heeft mij toen het boek ‘Zielskinderen’ meegegeven om te kunnen lezen tijdens mijn vakantie. Zou wellicht helpen bij de verwerking van de miskraam. Ik heb het boek in een ruk uitgelezen en was vastbesloten, ik ga op zoek naar iemand in Nederland die contact kan maken met zielskindjes. Ik kwam uit bij Ingrid. De gesprekken met Ingrid waren mooi, fascinerend, inspirerend en verhelderend. Het contact het zielskindje werd snel gemaakt en al naar 1 gesprek werd het duidelijk wat het kindje nodig had om te komen. Tijdens een romantisch weekend op een van de eilanden zijn we hier bewust mee aan de slag gegaan. Het was fijn om dit samen te kunnen doen.

Een paar weken later was het zover en had ik voor de 2de maal een positieve test in mijn handen. We waren ontzettend blij en op de een of andere manier voelden het dat we er nu nog meer klaar voor waren dan in april. Op 27 juli 2012 is onze prachtige zoon Quinn Robert geboren! We hebben nog steeds veelvuldig contact met Ingrid. Gewoon omdat ze een ontzettend fijne persoon is! Maar ook omdat we haar graag willen helpen om meer bekendheid te krijgen in Nederland. Zodat zij nog meer mensen kan helpen met vragen over hun kinderwens. Nu zijn we 2,5 jaar verder. Wij willen we graag een 2de kindje. Ik heb er de volste vertrouwen in dat Ingrid ons ook bij de vervulling van deze wens kan ondersteunen.

Noot:
Op 14 maart 2016 is zoon Mika Julian geboren
En op 11 november 2017 dochter Zoë.

Mijn essentie astrologie consult bij Ingrid Jetten was voor mij heel bevestigend en herkenbaar. Het gaf mijn beperkende gedachten weer op bepaalde gebieden. Verder heeft het mij vertrouwen gegeven door te gaan waar ik mee bezig ben.Het heeft ook wel mijn interesse in astrologie aangewakkerd.  

04-09-2015

Het consult bij Ingrid bracht mij helderheid over een aantal opdringende kwesties in mijn leven. Hierdoor ervaar ik veel minder onrust dan ooit. Ik kan nu makkelijker accepteren dat bepaalde eigenschappen gewoon bij mij horen. Daarnaast voel ik me uitgedaagd doordat Ingrid een aantal kwaliteiten benoemde die ik zelf nog niet zag / durfde te erkennen. Ik ben dankbaar voor de inzichten die Ingrid mij gaf. 

12 -09- 2015

Ik heb een astrologisch consult gehad bij Ingrid Jetten. Aan de hand van je geboortedatum, jaar en tijd gaat Ingrid je als het ware analyseren en dat is heel verhelderend. Je krijgt meer inzicht in jezelf, je karakter, de ontwikkeling van je persoonlijkheid en je levensomstandigheden. Ik had al ervaring met astrologie dus ik wist hoe het in zijn werk gaat. Op mijn verzoek hebben we het voornamelijk gehad over de solaar en de zwarte maan. Hoe mijn geboortehoroscoop eruit zag, wist ik al van een eerder consult bij een astrologe. Ik vind dat Ingrid op een duidelijke manier je horoscoop kan duiden waardoor veel dingen helder worden en waardoor je er beter mee om leert gaan. Ingrid is heel enthousiast. Je ziet heel duidelijk dat ze het beroep met passie uitoefent.  Bedankt Ingrid voor de mooie inzichten die je me mee hebt gegeven zaterdag.

Wat een ervaring om je horoscoop en essentie te mogen ontvangen. Stukken vallen op zijn plek. Zo mooi om bevestigd te krijgen wat mijn sterke kanten zijn, zodat ik ze nog meer mag laten stralen!” Zelf had ik het gevoel dat we op een diep zielsniveau contact hadden. Wat je zei klopte en ik vond het mooi dat jij mij wees op de keuzemogelijkheden die ik heb. Respect voor de wijze waarop je feilloos de vinger op de zere plek legde: Durf je uit te spreken!