Ervaringen

Mooie ervaring

 

Het verhaal in het kort….

Het was april 2011, een paar dagen voor mijn verjaardag, dat ik een positieve test in mijn handen hield. Ontzettend blij waren we, maar ook wel verrast dat het nu dan echt zo ver was…. Het geluk was echter van korte duur, begin mei begonnen de bloedingen en half mei is het vruchtje los gekomen. Ontzettend verdrietig waren we. We konden het niet geloven. We hebben het vruchtje bewaard en op een mooie plek in het bos begraven.

De weken en maanden gingen voorbij en de wens naar een kindje werd steeds groter. We hadden er even aan mogen ‘ruiken’ en het was duidelijk dat we dit beide heel graag wilden.

In augustus gingen we 10 dagen naar Frankrijk. Een vriendin van mij heeft mij toen het boek ‘Zielskinderen’ meegegeven om te kunnen lezen tijdens mijn vakantie. Zou wellicht helpen bij de verwerking van de miskraam. Ik heb het boek in een ruk uitgelezen en was vastbesloten, ik ga op zoek naar iemand in Nederland die contact kan maken met zielskindjes. Ik kwam uit bij Ingrid. De gesprekken met Ingrid waren mooi, fascinerend, inspirerend en verhelderend. Het contact het zielskindje werd snel gemaakt en al naar 1 gesprek werd het duidelijk wat het kindje nodig had om te komen. Tijdens een romantisch weekend op een van de eilanden zijn we hier bewust mee aan de slag gegaan. Het was fijn om dit samen te kunnen doen.

Een paar weken later was het zover en had ik voor de 2de maal een positieve test in mijn handen. We waren ontzettend blij en op de een of andere manier voelden het dat we er nu nog meer klaar voor waren dan in april. Op 27 juli 2012 is onze prachtige zoon Quinn Robert geboren! We hebben nog steeds veelvuldig contact met Ingrid. Gewoon omdat ze een ontzettend fijne persoon is! Maar ook omdat we haar graag willen helpen om meer bekendheid te krijgen in Nederland. Zodat zij nog meer mensen kan helpen met vragen over hun kinderwens. Nu zijn we 2,5 jaar verder. Wij willen we graag een 2de kindje. Ik heb er de volste vertrouwen in dat Ingrid ons ook bij de vervulling van deze wens kan ondersteunen.

Noot:
Op 14 maart 2016 is zoon Mika Julian geboren
En op 11 november 2017 dochter Zoë.