Energetische geboortebegeleiding

Energetische geboortebegeleiding

Als je op zoek bent naar een totaal nieuwe manier van begeleiding tijdens de geboorte van jullie zielskind, dan ben je bij mij aan het goede adres! Bij een energetische geboortebegeleiding, het woord zegt het al, heb je de keuze uit mijn fysieke aanwezigheid bij de geboorte, of vertrouw je puur op onze zielsverbinding, en heb je geen behoefte aan het fysieke contact. Bij energetische geboortebegeleiding breng ik je in contact met je eigen diepste kern en de ziel van je kindje. Samen met je geboortepartner en dierbaren je zielskind een warm welkom heten, is het mooiste wat er bestaat. Het is pure magie!

Zielskinderen

Zielskinderen die geboren willen worden zijn heel speciaal. Ieder kind is uniek, maar wat ik bedoel met speciaal is dat deze kinderen kiezen voor een leven in de hogere dimensies, maar wel in een mensenlichaam. zij willen zich niet meer aanpassen aan de energie van hun ouders, familie, docenten of maatschappij. Voor deze zielskinderen geen 'rugzakje'!  Zij willen bewust en 'wakker' geboren worden, omdat zij exact weten wat ze op aarde komen 'doen'. Zij kennen hun ouders al heel lang, ze komen uit dezelfde zielsfamilie. Zielskinderen zijn 'Lichtwerkers', 'Bruggenbouwers', maar ook 'Vertalers van de Nieuwe Tijd'.

Astrologen

Astrologen noemen deze nieuwe energie het Watermantijdperk. Wij zitten in de overgang van het Vissen- naar Watermantijdperk, een bewustzijnsverhoging van de derde naar de vijfde dimensie waardoor een verandering in het collectief bewustzijn kan ontstaan. we gaan van angst, karma, ziekte naar onvoorwaardelijke liefde, vrijheid, gezondheid en plezier. Samen creëren wij de Nieuwe Wereld.

De Zielskinderen worden geboren met een boodschap van licht en Liefde, het zijn ware helers, paranormaal is heel normaal! 'Met hun onvoorwaardelijke energie weten ze al hun dierbaren en zielsverwanten te inspireren maar ook te enthousiasmeren en te stimuleren. Ze staan voor gelijkwaardigheid, saamhorigheid en vanzelfsprekendheid!

Een energetische geboortebegeleiding is dan ook niets meer dan een ontmoeting op zielsniveau. Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek, online of live bij Essential Awakening in Zoetermeer. Voor contact klik hier....

Boodschap van Licht en Liefde

De Zielskinderen worden geboren met een boodschap van Licht en Liefde, het zijn ware helers, paranormaal is heel normaal! 'Met hun onvoorwaardelijke liefdesenergie weten ze al hun dierbaren en zielsverwanten te inspireren maar ook te enthousiasmeren en te stimuleren. Ze staan voor gelijkwaardigheid, saamhorigheid en vanzelfsprekendheid!

Een energetische geboortebegeleiding is dan ook niets meer dan een ontmoeting op zielsniveau. Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek, online of live bij Essential Awakening in Zoetermeer. Voor contact klik hier....

De mooie moeiteloze geboorte van Lotte

Het was zondag 'derde kerstdag' toen ik haar stemmetje hoorde. "Ingrid mama en ik vinden het fijn als jij morgenochtend of liever vanavond toch nog even langs wilt komen." Ik neem haar vraag heel serieus! Als haar mama thuis bevallen wil, dan hebben we nog maar krap twee dagen. Eenmaal terug van de feestelijke les en kerstborrel stuurde ik de moeder direct een berichtje. Ik was van harte welkom.

Op deze momenten ben ik zo dankbaar dat ik een 'telefoonlijntje' heb met het ongeboren kindje!  Dit keer was wel heel overtuigend! Lotte wilde koste wat het kost THUIS in BAD geboren worden, maar ze had wel een klein duwtje nodig! Stiekem hoop ik natuurlijk daar 'toevallig' getuige van te mogen zijn!

We spraken om half negen af . Alleen het jongste dochtertje was die avond thuis, de anderen waren uit logeren. Helder en wakker assisteerde zij mij met het kiezen van licht frequenties die moeder en Lotte konden ondersteunen tijdens de geboorte. Opeens ging het dochtertje heel snel rondjes lopen. Het was vooral leuk om te zien, maar er veranderde iets in de energie! Er kwam meer ruimte, rust en acceptatie.

Lotte wilde vanavond nog geboren worden!

Samen met papa ging ze lekker naar haar bedje. Ondertussen bespreek ik met de moeder een angstdroom van die nacht. Deze had op een negatieve manier indruk gemaakt. Geen fijn uitgangspunt als start voor de bevalling. Ik leg uit dat je deze hele nare situatie en haar 'werkelijkheid' van dat moment kunt herschrijven!  "Zie jezelf voor je in jouw wereld waar alles goed gaat en vertel je kindje dat het hier op aarde net zo licht is als in de baarmoeder!"  Ondertussen maakte ik ook contact met Lotte, en liet haar voelen hoe blij wij zijn met haar komst. Ik nodigde de engelen uit en voelde heel veel liefde.

Ik startte met een olie die afgeraden wordt in de zwangerschap maar een zegen is tijdens de geboorte. Met deze olie masseerde ik haar linker enkel en het plekje aan de binnenkant van de onderbeen. Dit plekje was wel gevoelig al raakte ik haar bijna niet aan.  Aan haar ademhaling merkte ik dat de (rug) weeën sterker werden.  Het contact met de moeder en Lotte was heel puur. Aan Lotte liet ik voelen dat de hele weg vrij was, en dat er geen beperkingen meer waren. Mama gaf ik telepathisch mijn complimenten voor haar totale overgave!

In Bad!

Al heel snel vroeg zij of ik haar man wilde vragen om naar beneden te komen . De verloskundige en een lieve tante werden gebeld,  en het bad werd opgezet. Niet veel later zat moeder in bad en ging alles in een stroomversnelling. Een prachtige geboorte in bad volgde. Samen zagen wij Lotte om 4 minuten over 11 met haar ogen wijd open geboren worden.  Zonder te huilen, mooi roze en vooral bijzonder krachtig! Zowel het begeleiden van het Zielskindje naar de aarde als de overgave van de moeder en haar vertrouwen in haar innerlijke (vrouwelijke) kracht heb ik als een groot geschenk ervaren!