Boek

Boek

Ongeboren zielskinderen sturen hun ouders naar mijn praktijk!

Ongelofelijk maar waar, de afgelopen 2 weken heb ik 10 energetische kinderwens consulten mogen geven. Alle 10 ongeboren kinderen willen mij dolgraag helpen met het schrijven van mijn eerste boek: 'Zielskinderen willen NU geboren worden'.

Ongeveer de helft van de 'wensouders' heb ik afgelopen jaar al mogen ontmoeten, de anderen komen bij 'toeval' op mijn site of horen een succes story van een collega, vriend of goede bekende! Mijn aantekenschrift verandert in een dagelijkse opsomming van positieve boodschappen vanuit de 'andere' wereld (dimensie). Hier word ik blij van!

Al jaren geleden vroeg een aanstaande moeder of ik het vervolg van het boek Zielskinderen ging schrijven. Heel logisch, mijn website van Essential Awakening wordt vaak gevonden via de zoekterm 'Zielskinderen'. En wat blijkt? Ik ga niet het vervolg schrijven, de (ziels) kinderen komen zelf aan het WOORD!

Over woorden gesproken, soms 'krijg' ik woorden die ik zelf niet kan bevatten. Bij een cliƫnte die overtijd was hoorde ik mijzelf zeggen: "doe mij een lol en wees gewoon zwanger, want ze wil graag in mijn boek". En met ze bedoel ik natuurlijk haar ongeboren dochtertje. De volgende dag kreeg ik een berichtje met een foto van een positieve zwangerschapstest!

Het is dus WAAR! Zielskinderen sturen hun ouders vanuit alle hoeken van het land voor een persoonlijk , telefonisch of Skype contact. Ook ouders van tweede, derde of vierde kind komen (nog eens) graag voor een verhelderend en inzichtgevend gesprek. Zonder moeite en vol enthousiasme start ik met schrijven van het boek. Een leuke bijkomstigheid is dat mijn vriendin en collega het boek gaat redigeren en vertalen naar het Engels, dus ik mag alleen de pen vast houden (toetsen indrukken)!

Misschien voel jij tijdens het lezen van dit artikel dat ook jullie kindje een (mede) schrijver (schrijfster) wil zijn. Twijfel niet en neem contact op, ik maak graag een afspraak met je (jullie). lees meer op het blog van mijn LinkedIn pagina