Bewust Mens ZIJN

Essentie astrologie

  • Wat is jouw verborgen verlangen?
  • Zit jij op de goede plek op je werk of wil je misschien heel iets anders?
  • Zijn er collega’s die niet (meer) resoneren op jouw energie?
  • Wil je graag verhuizen, of iets bijzonders doen samen met je partner?
  • Hebben jullie een kinderwens of verlang je ernaar om spiritueel te groeien?
  • Waar wordt jij blij van?

In een Essentie Astrologie Consult gaan wij samen kijken naar jouw verlangens, dromen en wensen.

 

Mijn essentie astrologie consult bij Ingrid Jetten was voor mij heel bevestigend en herkenbaar. Het gaf mijn beperkende gedachten weer op bepaalde gebieden. Verder heeft het mij vertrouwen gegeven door te gaan waar ik mee bezig ben.Het heeft ook wel mijn interesse in astrologie aangewakkerd.  

04-09-2015

Het consult bij Ingrid bracht mij helderheid over een aantal opdringende kwesties in mijn leven. Hierdoor ervaar ik veel minder onrust dan ooit. Ik kan nu makkelijker accepteren dat bepaalde eigenschappen gewoon bij mij horen. Daarnaast voel ik me uitgedaagd doordat Ingrid een aantal kwaliteiten benoemde die ik zelf nog niet zag / durfde te erkennen. Ik ben dankbaar voor de inzichten die Ingrid mij gaf. 

12 -09- 2015

Ik heb een astrologisch consult gehad bij Ingrid Jetten. Aan de hand van je geboortedatum, jaar en tijd gaat Ingrid je als het ware analyseren en dat is heel verhelderend. Je krijgt meer inzicht in jezelf, je karakter, de ontwikkeling van je persoonlijkheid en je levensomstandigheden. Ik had al ervaring met astrologie dus ik wist hoe het in zijn werk gaat. Op mijn verzoek hebben we het voornamelijk gehad over de solaar en de zwarte maan. Hoe mijn geboortehoroscoop eruit zag, wist ik al van een eerder consult bij een astrologe. Ik vind dat Ingrid op een duidelijke manier je horoscoop kan duiden waardoor veel dingen helder worden en waardoor je er beter mee om leert gaan. Ingrid is heel enthousiast. Je ziet heel duidelijk dat ze het beroep met passie uitoefent.  Bedankt Ingrid voor de mooie inzichten die je me mee hebt gegeven zaterdag.

Wat een ervaring om je horoscoop en essentie te mogen ontvangen. Stukken vallen op zijn plek. Zo mooi om bevestigd te krijgen wat mijn sterke kanten zijn, zodat ik ze nog meer mag laten stralen!" Zelf had ik het gevoel dat we op een diep zielsniveau contact hadden. Wat je zei klopte en ik vond het mooi dat jij mij wees op de keuzemogelijkheden die ik heb. Respect voor de wijze waarop je feilloos de vinger op de zere plek legde: Durf je uit te spreken!

 

 

 

Astrologie als healing methode
De AHET methode is een energetische healing techniek met gebruik van healing, reading en astrologie

Ervaringen

Mijn essentie astrologie consult bij Ingrid Jetten was voor mij heel bevestigend en herkenbaar. Het gaf mijn beperkende gedachten weer op bepaalde gebieden. Verder heeft het mij vertrouwen gegeven door te gaan waar ik mee bezig ben. Het heeft ook wel mijn interesse in astrologie aangewakkerd. Ik heb net het boek van Lea Manders binnen. Het lijkt me leuk om een keer langs te komen voor verdieping. Het gaat goed met de zwangerschap! 3 maanden alweer.

Zaterdag 12 september jl. heb ik een astrologisch consult gehad bij Ingrid Jetten. Aan de hand van je geboortedatum, jaar en tijd gaat Ingrid je als het ware analyseren en dat is heel verhelderend. Je krijgt meer inzicht in jezelf, je karakter, de ontwikkeling van je persoonlijkheid en je levensomstandigheden. Ik had al ervaring met astrologie dus ik wist hoe het in zijn werk gaat. Op mijn verzoek hebben we het voornamelijk gehad over de solaar en de zwarte maan. Hoe mijn geboortehoroscoop eruit zag, wist ik al van een eerder consult bij een astrologe. Ik vind dat Ingrid op een duidelijke manier je horoscoop kan duiden waardoor veel dingen helder worden en waardoor je er beter mee om leert gaan. Ingrid is heel enthousiast. Je ziet heel duidelijk dat ze het beroep met passie uitoefent. Bedankt Ingrid voor de mooie inzichten die je me mee hebt gegeven zaterdag.

Het consult bij Ingrid bracht mij helderheid over een aantal opdringende kwesties in mijn leven. Hierdoor ervaar ik veel minder onrust dan ooit. Ik kan nu makkelijker accepteren dat bepaalde eigenschappen gewoon bij mij horen. Daarnaast voel ik me uitgedaagd doordat Ingrid een aantal kwaliteiten benoemde die ik zelf nog niet zag / durfde te erkennen. Ik ben dankbaar voor de inzichten die Ingrid mij gaf.

 

Caduceus in de horoscoop, puur Essentie

In het astrologie boek; "de Caduceus Code" van Floor Geenen wordt de Caduceus beschreven als de basis- of zielsenergie (Kundalini) van de mens. Het is het midpunt tussen Zon en Maan in de horoscoop waarin de essentie 'verborgen' zit. De symboliek van de 'Mercuriusstaf' vinden we terug in diverse oude wijsheden en is een prachtige weerspiegeling van de oerenergie. Lees meer