Aandacht werkt transformerend

Het artikel: “aanraken van je baby verandert haar DNA-werking”, is gericht op flexibele pasgeboren baby’s. Ik durf een stap verder te gaan! Aandacht en aanraking transformeren OOK de DNA-werking van de opgroeiende jeugd, volwassenen en zelfs de ouder wordende mens.

De pasgeboren baby valt in slaap na een liefdevolle voeding, de kleuter wil graag een kusje of pleister op de ‘zere’ plek, de puber stoot liefde van ouders af, en trekt deze ook weer aan. Ouders met een kinderwens, een werknemer met Burn-out klachten, werkelozen gaan op zoek naar een coach. De zieke of stervende voelt zich veilig in het bijzijn van zijn/haar dierbaren. Aandacht van de ander verbindt. Aanraking in verbondenheid ondersteunt fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en tilt de ‘zoekende mens’ op naar een hoger energie of frequentieniveau.

A smile is the prettiest thing you can wear.

Aandacht brengt ook gelijkgestemden bij elkaar. Het netwerken is meer dan het net-werken. Gelijkgestemden, ontmoetingen met soulmates, thuiskomen en het bereiken van zielsbestemming zijn uitnodigingen voor een paradigma verschuiving (verandering van zienswijze).

Als energetisch coach heb ik aandacht voor iedereen die vast loopt of zich niet gehoord voelt in de maatschappij. Aandacht voor het ‘probleem’, een luisterend oor, reading of healing laat energie veranderen. Humor, geluk, moeiteloosheid en blijheid zijn de peilers waarop je de nieuwe energie kunt gaan (op)bouwen. Aanraking met alle zintuigen laat de ander weer STRALEN!

Voor een healing en reading bij Essential Awakening is het niet (altijd) nodig om naar Zoetermeer te komen. Via telefoon, Skype zijn de resultaten net zo krachtig. Voor meer informatie over de praktijk of afspraken zie: www.essential-awakening.nl. Hoewel de website suggereert dat alleen vrouwen met een kinderwens welkom zijn die heeft het mis. Ingrid Jetten heeft en maakt ‘tijd’ voor IEDEREEN!