achtergrond
alles over zwangerschap en geboorte
test3
zwangerschapcoaching in Zoetermeer
logo essential awakening in zoetermeer

Massage

Kinderwens, zwangerschap en kraam!

mailcontact-ingrid-jetten
contact skype contact met ingrid jetten essential awakening zoetermeer
twitter van essential awakening
linkedin van essential awakening
facebook van essential awakening

Kinderwens Massage

Niet elke vrouw is direct zwanger na een gepassioneerd samenzijn! Soms kan het (veel te ) lang duren en zoek je in allerlei richtingen om uit te zoeken WAAROM!

In het medisch circuit kan je terecht voor allerlei deskundige hulp en adviezen en bij een therapeut ga je op zoek of de waarom vraag te maken heeft met iets wat je blokkeert of afremt.

We noemen dat bewustzijn. Zodra je bewust bent wat jij nodig hebt kan je vervolg stappen nemen!

Soms heeft het te maken met fysieke processen, of kleine huisvesting, relatie of werkomgeving.

Al met al komt het er op neer dat je op zoek gaat naar de dingen die je ‘happy’ maken!

 

WAT HEB JIJ NODIG?

 

Een kinderwens massage kan een aanvulling zijn tijdens het ontdekken van jouw behoefte.

Door fysieke aanraking, ontspan je en geef jij je over aan rust, stilte en aanraking!

Ontspannen, loslaten geven ruimte.

Als je meer ruimte hebt kan er weer van alles gebeuren. Ook een zwangerschap!

Kinderwens massage wordt gegeven met warme oliën, mooie muziek en energetische licht frequenties. Ook bij deze massage maak ik gebruik van de Essential Magical Touch!

 

Zwangerschap Massage

Gun jezelf een uurtje puur genieten van warme oliën, mooie muziek en the Essential Magical Touch.

Ontspan en heb contact met je kindje op een unieke manier. Via energetisch communicatie krijg je antwoord op al je vragen!

Een zwangerschap massage is vooral LEUK!

1 uur puur genieten!

 

Kraammassage

Sluit je zwangerschap af met een heerlijke ontspannende kraammassage!

Geboren worden is topsport. Je lichaam heeft overuren gemaakt. Nu mag je uitrusten. Zin in een heerlijke massage? De eerste dagen zal je er niet aan moeten denken dat iemand een vinger naar je uitsteekt. Je hebt genoeg aan jezelf en je zoontje of dochtertje. Geniet daar maar heerlijk van en laat je lekker verwennen door de kraamverzorgster of familielid. Ongeveer na de zevende dag krijg je misschien het gevoel dat je weer een beetje bij de ‘mensen’ gaat komen. Dit is het moment voor een Kraammassage aan huis. Luister naar je lichaam, die geeft het vanzelf wel aan!

Gun jezelf een mooie afsluiting van de zwangerschap. Ik gebruik heerlijke warme oliën. Zoals je op de foto ziet wil dit kindje overal bij aanwezig zijn! Heel logisch als je weet dat ook buiten de baarmoeder hij alles haarfijn aanvoelt. Moeder ontspannen, kindje ook ontspannen! Leuk als je 19 hoog woont met uitzicht over heel Zoetermeer. Ik kom graag bij je thuis als je niet verder dan 25 km rond Zoetermeer woont.

Voor contact klik hier.

 

Essential Magical Touch

Niet alleen kan ik iets voor ouders met een kinderwens betekenen.

Mensen met (chronische ) pijnklachten kunnen na een behandeling met de Essential Magical Touch verzachting of zelfs aanmerkelijk minder pijn ervaren. De Essential Touch is een essentiële aanraking op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Het is een combinatie van reading, healing, massage en energetische licht frequenties. Daarnaast help ik mensen met het bewust worden van hun blokkade (ziekte, of afremming). Wanneer je inzicht krijgt in je persoonlijke en unieke (levens) proces kan je verder met wat voor jou belangrijk is! Denk ook aan bijvoorbeeld de revalidatie na een volledige knie operatie! Een behandeling kan de scherpe (ontsteking) pijn verzachten of de spanning van bijvoorbeeld vocht doen afnemen. Omdat iedereen anders reageert kan ik geen garantie geven maar zal mijn intentie er zeker toe doen bijdragen met een positief gevoel naar huis te gaan! Duur: 1 tot 1,5 uur  Kosten: €80,00,