alles over zwangerschap en geboorte
zwangerschapcoaching in Zoetermeer
test3
logo essential awakening in zoetermeer

Essentie Astrologie

Wie ben ik?

Jonas methode

Wist je dat astrologie ook gebruikt kan worden bij een kinderwens? Normaal gesproken wordt er direct gekeken naar de periode van de ovulatie. In de astrologie is het bekend dat de vrouw naast haar ovulatieperiode nog een ontvankelijke periode heeft. Een periode waarin de zon en de maan de zelfde hoek maken als bij het tijdstip van haar geboorte (maanfase). De maanfase komt elke maand terug en kan zowel binnen als buiten de ovulatieperiode vallen. Het blijkt dat deze periode soms ook op de eerste of laatste dag van de menstruatie valt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Twee vruchtbaarheidscycli

Jonas ontdekte dat elke vrouw, naast haar ‘gewone’, biologische vruchtbaarheidscyclus’, over een tweede, kosmische cyclus beschikt. Deze tweede cyclus is gebaseerd op de stand van de zon en de maan. Jonas ontdekte dat als de kosmische vruchtbaarheidsperiode optreedt telkens de hoek tussen de zon en de maan dezelfde is als die tijdens de geboorte van de vrouw zelf. Deze hoek wordt maandelijks opnieuw gevormd, en dus keert de kosmische cyclus, net als de biologische cyclus, elke maand terug. Volgens de bevindingen van Jonas ontstaan 85% van de zwangerschappen tijdens de kosmische vruchtbaarheidsperiode, terwijl slechts 15% van de bevruchtingen plaatsvinden tijdens de biologische cyclus.

Essentie Astrologie Consult

Reacties:

Mijn essentie astrologie consult bij Ingrid Jetten was voor mij heel bevestigend en herkenbaar. Het gaf mijn beperkende gedachten weer op bepaalde gebieden. Verder heeft het mij vertrouwen gegeven door te gaan waar ik mee bezig ben.Het heeft ook wel mijn interesse in astrologie aangewakkerd.

 

04-09-2015

Het consult bij Ingrid bracht mij helderheid over een aantal opdringende kwesties in mijn leven. Hierdoor ervaar ik veel minder onrust dan ooit. Ik kan nu makkelijker accepteren dat bepaalde eigenschappen gewoon bij mij horen. 

Daarnaast voel ik me uitgedaagd doordat Ingrid een aantal kwaliteiten benoemde die ik zelf nog niet zag / durfde te erkennen. Ik ben dankbaar voor de inzichten die Ingrid mij gaf. 

 

Zaterdag 12 september jl. heb ik een astrologisch consult gehad bij Ingrid Jetten.

Aan de hand van je geboortedatum, jaar en tijd gaat Ingrid je als het ware analyseren en dat is heel verhelderend.

Je krijgt meer inzicht in jezelf, je karakter, de ontwikkeling van je persoonlijkheid en je levensomstandigheden.

Ik had al ervaring met astrologie dus ik wist hoe het in zijn werk gaat.

Op mijn verzoek hebben we het voornamelijk gehad over de solaar en de zwarte maan.

Hoe mijn geboortehoroscoop eruit zag, wist ik al van een eerder consult bij een astrologe.

Ik vind dat Ingrid op een duidelijke manier je horoscoop kan duiden waardoor veel dingen helder worden en waardoor je er beter mee om leert gaan. 

Ingrid is heel enthousiast. Je ziet heel duidelijk dat ze het beroep met passie uitoefent.  

Bedankt Ingrid voor de mooie inzichten die je me mee hebt gegeven zaterdag.

 

Wat een ervaring om je horoscoop en essentie te mogen ontvangen. Stukken vallen op zijn plek. Zo mooi om bevestigd te krijgen wat mijn sterke kanten zijn, zodat ik ze nog meer mag laten stralen!"

 

Zelf had ik het gevoel dat we op een diep zielsniveau contact hadden. Wat je zei klopte en ik vond het mooi dat jij mij wees op de keuzemogelijkheden die ik heb. Respect voor de wijze waarop je feilloos de vinger op de zere plek legde: Durf je uit te spreken!

Bij Essentie astrologie gaan we kijken wat jouw kern (essentie) kwaliteiten zijn waardoor je steeds meer in verbinding kunt zijn met wie je in werkelijkheid bent!

Belangrijke punten bij essentie astrologie zijn onder andere:

mailcontact-ingrid-jetten
contact skype contact met ingrid jetten essential awakening zoetermeer
twitter van essential awakening
linkedin van essential awakening
facebook van essential awakening

Boek: De Zielskinderen willen geboren worden!

Wat ben ik blij jullie te vertellen dat het boek Zielskinderen Geboren eindelijk geschreven gaat worden. Geboorte als grens tussen de onzichtbare en zichtbare wereld. Met verhalen van moeders die de geboorte van hun zielskind heel bewust ervaren hebben.

 

De Zielskinderen die dit jaar geboren hebben een uniek zielsdoel op aarde. Ze brengen licht, liefde en vrede!

Voor kenners van de astrologie vormt de stand Cheiron en Neptunus in Vissen (tot januari 2019) een poort van transformatie, heling, Liefde en verbondenheid met alles en iedereen. Dit jaar heb ik al heel wat van deze zielskindjes mogen ontmoeten. Phyllon, Lotte, Jinne en Mika die een heel bijzonder plaatsje in mijn hart hebben.

 

Heb jij nu het gevoel dat jou verhaal ook in mijn boek thuis hoort? Laat dan een geboorte horoscoop maken met een spirituele boodschap. Wie weet komt zijn / haar boodschap ook in mijn boek terecht.

De kosten zijn 27,50 (incl. Verzendkosten).

Wat is jouw verborgen verlangen?

Mijn astrologie scriptie over het verborgen verlangen in het Twaalfde Huis is ingeleverd.

In een Essentie Astrologie Consult gaan wij samen kijken naar jouw verlangens, dromen en wensen.Maak een afspraak voor een Essentie Astrologie Consult van 1 uur. Kosten 50 euro.

Workshop met astrologie: "Focus op jouw eigen kracht".

In een klein groepje maak je kennis met de kracht van de geboortehoroscoop.

Een Laagdrempelige en interactieve middag.

Ook geschikt voor mensen zonder kennis van astrologie.

 

Zoetermeer: 4 maart,  14.00 uur tot 16.30 uur.

Kosten: €   40,00 incl. Uitleg, eigen 12e huis essentie, koffie, thee.

Wat heb ik bij deelname van je nodig:

Geboorte datum, plaats en tijd (evt. Op te vragen in de geboorte gemeente).

Geef je op via de contact pagina.